Kaallt!

Fy tusan vad kallt det är ute nu. Jag sitter inne efter flera timmar i stallet och trots en varm dusch efterfryser jag så satans mycket. Det är det värsta med kylan! Att vara ute i den är helt OK eftersom jag har på mig mycket kläder, men när jag kommer in i huset efterfryser jag i flera timmar. Om ett par timmar ska jag ut igen och ha träning, så jag hoppas på att ha tinat upp litegrann innan dess ;) Trots att det är minusgrader ute är vår paddock ridbar. Pappa harvade den igår så det funkar att motionera djuren trots kylan. Boppis fick gå ett longerpass idag och så red jag ut på Mackan med Gabriella och Jonte. Båda grabbarna var fina! Imorgon får nog Boppis gå ett dressyrpass om inte paddocken nu skulle frysa och bli för hård igen :)

Jag har för övrigt dragit en vinnare i vår tävling om reflexsprayerna. Elin Råholm, grattis du har vunnit så kolla in din mail :)

Dagar som dessa saknar jag verkligen sommaren!
12

/ Emma

TÄVLING: Reflexspray

Dags för utlottning av tre olika reflexsprayer! En som går att spraya på djurets päls och två stycken som går att spraya på textilier. Den ena är synlig och den andra osynlig, alltså syns den inte i dagsljus men självklart syns den i mörker. Sprayen som sprayas på djurets päls syns inte heller i dagsljus, utan bara i mörker. Alla sprayer går att tvätta bort, alltså är de inte permanenta!

bloggtävling

TÄVLINGSREGLER: Det enda du behöver göra är att kommentera det här inlägget varför just du vill vinna sprayerna. Vi kommer dra en vinnare som vinner alla tre sprayer! Glöm inte att skriva med din mejladress så vi kan kontakta dig!

Tävlingen avslutas nu på måndag, den 1/12 klockan 12.00. Lycka till!

/ Emma & Anna

Sista dagen att tävla

Imorgon avslutas tävlingen på vår facebooksida där ni kan vinna en goodiebag med hemligt pris, så in och tävla med er ni som inte gjort det! HÄR hittar ni vår facebooksida där tävlingen är.

6

/ Emma

Vinn goodiebag

I och med vår flytt har vi rensat på alla våra hästgrejer, och när vi gjorde det plockade vi även ihop en goodiebag som vi kommer lotta ut till en läsare. Goodiebagen passar alla oavsett storlek på häst och innehåller bara nya/oanvända grejer. Vill ni vara med och tävla om goodiebagen behöver ni bara klicka er in på vår FACEBOOKSIDA HÄR och gilla den, samt gilla vår senaste status (den som visas här under).

goodiebah

Lycka till!

/ Emma & Anna

Vinnare av discogrimman

Då har jag dragit en vinnare i vår tävling där ni hade chansen att vinna en discogrimma, och vinnaren blev…

Gunilla Brahce som kommenterade den 11 januari 14:10. Gunilla, du har blivit kontaktad, så spana in din mail som du bifogade i kommentaren :) Grattis!
disco

/ Emma

Vinn discogrimma

Då drar vi igång vår andra lilla ”nyårs-giveaway”. Den här gången har ni chansen att vinna en superfin blå discogrimma i stl cob då den dessvärre inte passade på Tagis (han brukar kunna ha både cob & full på grimmor, men denna var liite liten). Riktigt snygg grimma som dessutom är väldigt mjuk och gosig.

♥ Det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att skriva valfri kommentar till det här inlägget. Glöm inte att bifoga korrekt email-adress så vi kan kontakta vinnaren!

disco disco1

Vi väljer ut en vinnare om en vecka. Lycka till!

/ Emma

Tävling på facebooksidan

Hallå godingar, hoppas ni hade en bra nyårsafton igår! Som jag lovade så startar vi upp det nya året med ett par små nyårutlottningar, och den första startar vi redan idag.

Ni har chansen att vinna prov på Equanimity, som vi har skrivit om i bloggen tidigare. För att vara med i tävlingen: Gå in och gilla vår sida på facebook HÄR där tävlingen är! En perfekt tävling för er med lite nerviga hästar som vill prova om Equanimity funkar på era hästar :)

equanimity1

Lycka till!

/ Emma

Bli Veckans blogg

Kommentera din egen eller din favoritblogg i kommentarsfältet så väljer jag ut min favoritblogg på söndag, som presenteras med bildlänk & beskrivning här på bloggen!

+++++

/ Emma

Bli Veckans Blogg!

Nu har ni chansen igen att bli Veckans blogg och vinna bildlänk och bloggbeskrivning här på vår blogg! Kommentera er egen eller er favoritbloggs bloggadress så presenteras Veckans blogg här på söndag!

1

/ Emma

Veckans blogg

Då kör vi igång lite Veckans blogg  här igen! Kommentera din/din favoritbloggs bloggadress i kommentarsfältet så väljer jag ut min favorit på söndag!

/ Emma

Bli veckans blogg

Tänkte köra igång lite Veckans blogg här igen. Kommentera er bloggadress eller en blogg som ni rekommenderar så väljer vi ut en blogg som presenteras med bildlänk på bloggen under helgen :D

/ Emma

Gissa Tagisens vikt

När jag var på Husaby igår så passade jag på att väga Tage för skojs skull. Kanske speciellt eftersom det första veterinären sa var ”Nej men oj, vad tjock du har blivit då” hehe. I och med detta så tänkte jag att vi kan köra på en lite gissningstävling här på bloggen. Den som gissar rätt eller närmast Tages vikt vinner en länk och äran såklart ;) Tagis är en 162 cm hög köttbulle

Två bilder på Tage igår.
image
image

GLHF!

/ Emma

Vinnare i tävlingen är…

Moa Herrstedt. Stort grattis till dig! Jag har skickat ett mail med uppgifter om hur du ska gå vidare för att designa ditt pannband.

Btw. Jag & Anna är sugna på att göra någon sorts videoblogg där vi pratar och antingen svarar på lite frågor, alternativt tar upp ett diskussionsämne. Självklart på vårt egna lilla vis ;) Har ni några frågor eller diskussionsämnen som ni skulle vilja att vi tog upp i en videoblogg?

8

/ Emma

Tävling med Wist design! Vinn egendesignat pannband

Då är det dags för oss att köra igång en bloggtävling här hos oss. Den här gången i samarbete med Wist design som säljer handgjorda, supersnygga pannband efter kundens önskemål. Vinnaren får själv ”designa” sitt egna pannband, alternativt bolla idéer med Sara-Sofia som tillverkar pannbanden, för att få just sitt drömpannband.

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är:
♥ Gilla Wist Design på facebook. Det gör du HÄR.
♥ Kommentera det här inlägget att du är med och tävlar. Glöm inte bort att ange din mailadress.

wistdesigntävling

Lycka till allihop! Vinnaren lottas och presenteras här på kvällen den 20/8. Vill ni tipsa andra om tävlingen så får ni gärna kopiera bilden ovan och lägga ut på era bloggar/er facebook och länka hit :)

/ Emma & Anna

Vinnaren av en JES dressyrgjord är…

Tess! Stort grattis till dig, och ett mail är skickat till dig som du gärna får besvara snarast :) Tess motivering till att vinna lydde såhär:

Jag skulle gärna vilja vinna sadelgjorden eftersom jag har en häst som tyvärr har en gammal skada som vi upptäckte för ca 1,5 år sen. Skadan är ett brutet ben som föl och det innebär att vår satsning som hopphäst inte är möjlig. Jag vill nu ge honom chansen att omskolas till dressyrhäst för han blir 6 år i år och är ju fortfarande ung och jag har inte hjärta att avliva honom bara för sin skada när han inte har ont av den. Dressyrsadeln finns, men gjorden har idag passar inget vidare. Hoppas vi får chansen att vinna priset. Det kan ge en häst en ny chans, för enbart till promenadhäst passar han tyvärr inte…

Tävling Stall Rustorp Jan 2013

Jättekul att så många ville vara med i tävlingen! Klyschigt nog så skulle vi ju såklart önska att alla kunde vinna, men det går ju såklart inte. Vi fick i alla fall in väldigt fina motiveringar, som var roliga att läsa. Riktigt kul att ni alla verkar tycka om och ta så bra hand om era hästar :) Stort lycka till i framtiden till er allihop!

/ Emma & Anna

Tävling i samarbete med Stallrustorp.se

Nu har du chansen att vinna en exklusiv dressyrgjord från JES Ride International.  
JES sadelgjordar ger en jämn tryckfördelning över sternum och är utskurna runt armbågen för att ge rörelsefrihet. Sadelgjordarna är klädda med mjukt Franskt läder utan skarvar mot hästen för att undvika skav och irritation. Spännena sitter i elastiska band på båda sidor för att andningskomfort för hästen och för att förenkla inspänningen. Värde 1650 kr.

Längd: 60cm, 70cm, 80cm.
Färg: Svart och brun.

För att vara med och tävla behöver du endast:
– Gilla Stall Rustorp på facebook.
– Kommentera detta inlägg och skriv en motivering till varför just du ska vinna. Glöm inte att bifoga din mailadress.

Om du inte har någon dressyrsadel så kan du självklart vara med och tävla ändå. Kanske kan gjorden bli en fin present till någon som du tycker om?

Tävling Stall Rustorp Jan 2013

JES tillverkar måttbeställda sadlar som beställs efter dina mått för optimal sits och balans. Sadeln pressas och stoppas sedan efter hästen för maximal rörlighet. JES Ride International säljs och marknadsförs i norden av Stall Rustorp där du också kan läsa om hur du själv kan kontrollera din sadel.

Tävlingen avslutas den 31/1 och vinnaren presenteras på bloggen den 1/2 med motivering. Lycka till!

/ Emma & Anna