Hemma från Stockholm

Det blev en snabbvisit i Stockholm och SIHS för vår del, men en härlig sådan. Dock är vi ju sämst på att hitta så att köra rätt väg till hotellet och Solna var första problemet, och att ta sig till Friends blev nästan ännu värre. Tur det finns taxi även om det är dyrt! Väl på plats spanade vi först in mässan ett par timmar och shoppade det vi behövde, sedan blev det käk och därefter kvällsshowen. Det roligaste under showen var helt klart:

1. När Pegasus kastade av sin ryttare.
2. Poddkampen. Efter att Alex hade ridit trodde jag det var omöjligt för Sigge att inte vinna över honom, men oj vad fel jag hade. Höll på att garva ihjäl mig när han flög av två gånger inom loppet av 1 minut typ, haha! Detta var verkligen underhållning på hög nivå ;)

Överlag gillade vi SIHS betydligt mer än Globen (även om det är lite trist läge i Solna), men inget kan ju ändå mäta sig med GHS. Det är verkligen världsklass på allt!

Vad shoppade vi för något då? Jo, detta:
16

Anna köpte ett par Soft up-stigbyglar och så köpte jag tillhörande stigläder till henne i julklapp. Stigbyglarna är helsvarta så de ska matcha allting :) Själv fick jag ett par Ariat-skor i julklapp av Anna. Nu hoppas jag verkligen att de håller till skillnad från de kassa skor jag har för nuvarande. Jag provade även en OneK-hjälm och jäääklar vad skön den var. Satt som en smäck på mitt ”klassiska JW-huvud” (som jag blivit lovad) men den modellen jag ville köpa fanns inte. Därför tänkte jag ta och beställa en nu ikväll, woho!

Ni som har varit på SIHS och/eller följt det hemma i soffan, vad tyckte ni om allt?

/ Emma

Mot Stockholm!

Nu är det snart dags för oss att bege oss mot Stockholm (eller Solna rättare sagt ;) ) för SIHS! Vi ska checka in på vårat hotell runt 15 och sedan beger vi oss direkt till mässan. Klockan 19 ska vi se på kvällsshowen och kanske blir det lite drinkar eller annat kul efteråt. Det återstår att se :) Vi är i alla fall sjukt taggade :D Ser ni oss i vimlet får ni gärna komma fram och prata!

Vi har tidsinställt inlägg till helgen(en massa åsiktsinlägg, kul va?) så bloggen kommer inte stå tom, men jag rekommenderar er att följa oss på instagram om ni vill se vad vi har för oss i Stockholm :)
emmaelfstrand annaelfstrand heter vi där!

10

/ Emma