Söndag

Då var denna helg slut! Idag har jag varit sjukt seg efter gårdagens utgång så det har inte blivit mycket gjort, men det är ganska gött att lata sig lite ibland också. I eftermiddags kom det världens åskoväder hit som även medförde endel regn. Perfekt! Tror aldrig jag har längtat efter regn förut, men det var väldigt behövligt nu. Ikväll ska jag bara fortsätta chilla framför TV:n för Geordie Shores nya säsong har premiär idag, woho! Bästa programmet någonsin (yes, jag gillar trash-tv). Veterinären kunde kommit hit i morse men då var inte jag hemma, och ingen annan kunde vara där heller. Istället kommer han imorgon och kikar på Boppen. Lägligt nog jobbar jag kväll (14-23) nästa vecka så förhoppningsvis lyssnade han på mig när jag sa att det vore bra om han kunde komma på förmiddagen :)

Gårdagens outfit! Brun har jag blivit också efter denna underbara vecka. Känner mig alltid så mycket fräschare med lite bränna, men samtidigt är jag ingen tanoholic som jag var för några år sedan.
nsta

Hoppas ni har haft en bra helg :)

/ Emma