Uteritt

Idag har jag och Tage ridit ut helt ensamma! Dock fick pappa följa med gåendes/springandes bredvid. Jag är inte helt trygg nu när vi flyttat och Tage har såklart hittat suuperläskiga ställen som är på asfaltsvägen och där vågar jag inte riktigt krångla med honom ensam. Jag hoppas på att det ska gå att jobba bort dock för jag älskar att rida ut ensam!

Det gick i alla fall bra och vi tog en hyfsat lugn joggingrunda. Det blev skritt och trav på grusvägarna och sen svängde jag in på ”galoppstigen” i skogen där vi galopperade. Där var det faktiskt svalt och gött, fast Tage blev lite svettig ändå såklart. Vi rejsade på rätt rejält ena sträckan och det tyckte både jag och Tage var jätteroligt!

1

Jag ska försöka mig på att rida ut imorgon med själv för jag behöver rida direkt efter jobbet(om det inte är APvarmt) så då tror jag att jag promenerar med honom på asfalten och rider där han inte är rädd. Min lilla räddhare ♥

/ Anna