Allt ska vara så jävla inspirerande hela tiden

Jag tycker inte att det spelar någon roll vilka bloggar man än läser idag så klickar man in sig på inspirerande bloggar som bara sprudlar om enhörningar, regnbågar och hundvalpar, typ. Alla ska bli/vara sitt allra bästa jag, man ska nå toppen på sin häst och man ska vara extremt upptagen med massor av roliga och spännande saker.

Alltså, jag kan väl inte vara den enda som är lite trött på detta? Det är en enorm träningstrend nu vilket är positivt på ett sätt. Men man ska vara så glad, positiv, SNYGG och ha såååå roligt hela tiden! Missförstå mig inte, jag tycker det är skitkul när människor är glada, positiva och taggade på livet för det är jag också. Speciellt nu när det är sommar kanske. Men jag tror att folk nu för tiden aldrig tillåter sig till att faktiskt ha lite dåliga dagar, eller framför allt så har man så svårt för att visa det! Mest för att det ska se bra ut?

Det har blivit en sådan ansträngd vardag, liksom. Come on people och slappna av lite! Fan, har man en dålig dag så gör inte det så mycket. Det är ju alldeles underbart om man lyckas vända den där apdåliga dagen till en superbra dag, men om det inte går då? Ska man deppa ihop totalt för det? Nej, för man kommer alltid ur sina svackor. Alla har svackor, så varför ska vi låtsas om att vi mår bra och är glada precis hela tiden?

Sjukt luddigt inlägg kände jag såhär i efterhand, men jag ville bara skriva av mig lite. Allt handlar inte om att man ska försöka göra det som man tror är bra, rätt och coolast att göra, utan man ska vara nöjd med sin tillvaro.

2

/ Anna