Emma & Anna

Jag har förstått att många har svårt för att skilja mellan mig och Anna, både i bloggen och i verkliga livet. I bloggen kan jag tycka det är förståeligt, men att de som känner oss säger fel namn titt som tätt känns inte riktigt lika OK ;) Numera reagerar både jag & Anna på varandras namn, och jag orkar inte ens rätta folk längre när de kallar mig Anna och detsamma gäller Anna. Inte lätt att ha två så lika namn när man är systrar, hehe. I alla fall, i det här inlägget tänkte jag försöka bena ut skillnaden mellan oss.

– Anna rider mest Tage, medan jag mest rider Boppen. Dock är ingen av hästarna ”våra” utan det är pappa som äger båda två. Så det är inte direkt så att vi behöver slå ner varandra för att få ”byta” häst.
– Anna är 1 år och 8 månader yngre än mig.
– Anna har för nuvarande kortare och mörkare hår än mig.
– Jag är hela 2 cm kortare än Anna, har större röv, rundare ansikte, 1 stl större fötter och betydligt bättre pigment (haha). Så håll koll på detta nu för guds skull, ni som aldrig ser skillnad på oss ;)
– Anna är tillsammans med Samuel medan jag är singel.
– Och en jäkla massa mer saker. Ett tips är att spana in OM OSS-fliken i menyn.

Nu tror jag att ni borde hålla koll på oss :)
skill
hdsjhds

/ Emma