Några saker som roat mig det senaste

I brist på annat tänkte jag dela med mig av några saker som har roat mig det senaste, för det kan väl aldrig vara tråkigt?

1. Siri. Ja, den katten roar mig väldigt ofta. I alla fall när vi ska försöka oss på att ta ”söta” kort på henne. Cirka 90 procent av de bilderna ser ut såhär:

20140801_102357 20140801_102359 20140801_102453

Hon är helt enkelt extremt ofotogenisk!

2. Vara socken. Började garva när jag skulle kolla YR på min app för att se vilket väder det skulle bli här. Vilket ”ortnamn” kommer då upp? Jo, inget mindre än Vara socken! Nog för att vi är riktiga bönner här på schlätta, men SOCKEN? Har vi rest tillbaks 50 – 100 år i tiden? Typ, ”Hej, Emil i Lönneberga ringde. Han vill ha tillbaks ordet socken till 30-talet igen”.
Screenshot_2014-08-02-01-07-33

3. Slow motion-filmer. Förra veckan roade jag och Anna oss med att filma slow motion-filmer med hennes iPhone. Vi fick till några riktigt roliga, men den här har jag verkligen ASgarvat åt. Den är bara så random!

4. Filmen Sex tape. Alltså den här filmen var så jävla bra! Jag och Anna såg den på bio i helgen och jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Normalt sett kan ju inte Cameron Diaz misslyckas med något, men denna film var ändå lite bättre än alla andra. Garvade som fan ett flertal gånger och ja den var bara så jäkla klockren! Ni måste se den om ni inte gjort det :D

/ Emma