Uteritt och skritt idag igen

Innan vi åkte iväg till Varberg så red jag bägge hästarna. Boppen kändes jättefin idag, mjuk och inte så tung som han var igår i början. Vi gjorde samma saker som igår, lite svaga öppnor, slutor, skänkelvikningar och tempoväxlingar, men också lite halter och ryggningar idag. Det är svårt på Boppen för han vill gärna springa bakåt typ, haha!

Taggen fick gå en uteritt alldeles ensam idag! Innan så har jag alltid lett honom på asfaltsvägen av rent säkerhetsskäl, men idag när jag red på förmiddagen så var det inte så mycket trafik så då passade jag på och övade lite. Meeeeen! Han krånglade som fan vid ett ställe. En superläskig gård som har ungefär fem miljoner saker på en skitliten yta i trädgården så jag förstår att hästarna är lite rädda där, haha. Hoppade av och ledde honom förbi efter att ha krånglat ett tag. Får bara öva öva öva så ska nog det gå så småningom!

923716_1484217328490950_1815049780_n
Krångelzebran i skogen idag ♥

Nu är vi påväg till Varberg och ska vara där hela helgen. Vi kommer även hänga på Kungsbacka ridklubbs tävlingar både lördag och söndag, så har ni några halländska läsare på plats är det bara att komma fram och hälsa :)

/ Anna