Samuel tycker till del 7

Då var det dags för del sju av ”Samuel tycker till!” Typ det roligaste på hela bloggen enligt mig och antagligen många av våra läsare ;) Om ni mot förmodan har missat dom andra delarna så finns första delen HÄR, andra delen HÄR, tredje delen HÄRfjärde delen HÄRfemte delen HÄR och sjätte delen HÄR. Vill även säga tack till Jenny som har gett oss en del tips till detta. Dom två första täckena och den första grimman har hon tipsat om :)

Kavajer: 
kavajer
(SpooksGlööckerImperial)
Spooks: Vad är det för färg? Aprikosfärgad! Vad är det svarta? Är det typ dold streckkod? Fint(sagt sarkastiskt)! Känns lite ”hattig”, det känns inte som att dom haft en riktig plan när dom gjort den.
Glööcker: Varför är hon i ett slott? Vilken ful jävla logga! Ser ut som att ett barn har gjort det, typ förstaklassare som ska lära sig att brodera. Den ser lite slapp ut, ingen direkt passform. Alltså nej den nej, nej, nej.
Imperial: Dutururuuu! En Anna-kavaj. Ahaa, blått glitter, och så är det lite turkost med. Det ser jättekonstigt ut när översta knappen är turkos och dom andra är blåa. Snyggast.

Schabrak:
schabrak
(Hv polo – ShockemöhleGlen Gordon)
Hv polo: Passar säkert till en vit häst. Det brukar ju vara rosa till vitt så, som en barbiehäst. Fult som fan!
Shockemöhle: Schockemöhle gör la aldrig bra saker eller?! Dom har en fruktansvärt taskig smak. Pissgul… Jag tänker lite på Elfsborg!
Glen Gordon: Det ser jävligt hårt ut! Det ser lite Adidas ut med strecken på sidan. Vilken jävla ful form det är på det!
Inget schabrak tilltalade Samuel.

Grimmor: 
grimmor
(Länk till första(står på Tyska så jag fattar inte vad som är namnet på grimman/märket, haha) –  Jacson – Hansbo)
Första grimman: Där har vi ju någon som verkligen hatar sin häst. Om ni gör det – köp den då i så fall! Så jävla ful. Alltså va?! Vem fan vill ha en sån grimma på sin häst egentligen??
Hansbo: Den var lite bättre! Dom har lite mer koll på färgkombinationer. Hansbo… Det kanske är Hans som har gjort den! Hans och Bo. Snyggast.
Jacson: Det ser ut som något djur! Jätteopraktiskt med färg, hästarna rullar ju sig i skiten och det blir fult. Fult med blommor på nosdelen. Lite silver, det tycker säkert Anna om!

Täcken:
täcken
(Snuggy HoodsEqui-themeEskadron)
Snuggy Hoods: What the fuck?! En jävla pansarvagn. Öööööh… Typ jägarhäst! Alltså den är ju verkligen bra dold i skogen, den hästen hade inte synts! Hästen ser väldigt stor ut i det täcket, den hade säkert sett mycket mindre ut om man tagit av det. Det tror jag fan! Inget täcke var snyggt, men det här var coolast.
Equi-theme: En jävla hund med, haha. Köp täcke och få hund på köpet! Varför ska dom blanda in en jävla hund?! Ska dom matcha varandras täcken? Gud, jag blir helt snurrig av det där jävla täcket. Varför ska en hund ha ett jävla täcke?! Dom har ju päls! Dessutom kan dom gå in i huset, det kan inte hästar(Annas tillägg; det kan dom, men det kanske inte är så smart ;) ). Dom ser ju rätt glada ut tillsammans, han får ha täcket hunden. Hästens täcke är kortkort.
Eskadron: Nu kommer det där jävla Eskadron igen. Farfarstäcke! Ser ut som när han sitter i sin fåtölj som han har haft i femtio år och löser korsord. Han ser ju gammal och lom ut, och vis. Istället för Arne Weise så hade han kunnat vara på jul istället!

/ Anna