Underbar konditionstur

Idag har vi tagit oss en underbar konditionstur i skogen med hästarna. Det har varit 20 grader varmt idag så det passade perfekt att konditionsträna på vår galoppstig inne i skogens skugga. Åh vad vi älskar den! Eftersom Boppen inte är superigång än tog vi 4 intervaller och 2 av dessa galopperade vi på riktigt fort. Det hade varit intressant med något ”mätmedel” så vi kan se hur fort vi rider :) Hästarna var i alla fall fina idag. Lugna och harmoniska, men det märktes ändå att de tyckte det var lajbans att få kuta lite, haha.

Tagis är för övrigt väldigt snel hest. Behövs varken grimma eller grimskaft för att leda ut honom i hagen ♥
20140905_181412 20140905_181413

Eftersom han är så snäll blev vi inspirerade av det Strelin skrev på sin blogg idag. Hon ska nämligen rida Oprah helt utan utrustning, och Anna tänkte prova att göra samma sak på Mr. Taggboll. Halsring får hon dock ha ifall hon behöver hålla i sig, hehe ;) Ska bli spännande att se hur det går för konstigt nog har vi inte provat detta tidigare.

/ Emma