Emma & Jonte

Här kommer en film på mig när jag red Jonte igår. Kanske kan det vara kul för er att se mig på en annan häst :) Jag skrev lite om ridpasset igår, men jag tror ni ser på filmen att prio ett som vi behöver jobba på är Jontes takt och form. Takten behöver bli jämnare i alla gångarter. I skritten vill han gärna passa, traven kan bli ojämn och galoppen är inte speciellt tretaktig eftersom han är travare. Formen är han inte så stadig i ännu, men det blir han nog snart när han får mer muskler! Det har ändå blivit mycket bättre på kort tid. Han är en otroligt ambitiös och härlig häst att rida som alltid gör sitt bästa :)

I början av filmen rider jag i skritt och introducerar honom för sidförande hjälper och efter 3:50 får ni se lite trav och galopp.

Vad säger ni, uppskattar ni även filmer på andra hästar än Tage och Boppen?

/ Emma