Helgen

Hallå allihop! Jag & Anna har haft ganska fullt upp i helgen så det har blivit lite mindre bloggning än vanligt. I fredags var jag ute i Skövde, i lördags var det folkrace och kalas hos våra kusiner, och idag har jag motionerat hästarna och tränat Gabriella. Jag klippte även Jontes man och han blev så himla fin :) Bye bye lång, stripig travarman och hej välklippt ridhästman! Vi lär behöva fixa till det lite imorgon när det har lagt sig, men så är det ju alltid. Speciellt när man klipper av så mycket som jag gjorde idag. Här kommer några bilder från helgen.

Facelooken innan fredags. Jag har äntligen hittat den perfekta guldögonskuggan, som tyvärr inte syns så bra på bilden. Den är verkligen GULDIG så den kommer jag missbruka för all framtid ;) Amber lights heter den och är från Mac ifall någon undrar. Jag beställde min från Kicks hemsida.
16
Dagens Boppitopp. Jag longerade både honom och Tage och de var SÅ fina! Underbart att de jobbar på så himla bra när vi longerar dem i bara grimma eller träns. Jag försökte även ta ”dagsform”bilder på båda två, men de blev så fruktansvärt osmickrande så jag får ta nya hagbilder med systemkameran i veckan istället!
17

Jontes man före…
18

och efter! Visst blev han som en helt annan häst? Ska bara få till det lite ojämna imorgon också.
19

Sötisen!
20

Just nu verkligen SPÖREGNAR det här på schlätta och ska göra det hela natten. Därför får hästarna sova inne i natt för första gången på jättelänge. Förhoppningsvis blir det bättre väder snart så inte vår kommun drabbas av översvämning igen. Har ni tips på inlägg jag kan skriva så skulle jag för övrigt bli väldigt glad! Är skrivsugen men det står fullkomligt still i skallen så alla förslag är uppskattade :)

/ Emma