Kommande youtubefilmer

Den absolut vanligaste frågan vi får på främst instagram och youtube är ”När kommer en ny en dag i stallet film?”. För er som inte vet så är ”En dag i stallet med Emma & Anna” vår populäraste film på youtube med över 30 000 visningar och många har väntat hur länge som helst på att vi ska göra en ny ;) Och nu kan jag lova er som undrar att det kommer en ny film snart. Hästarna stallas in permanent 1 oktober och efter det blir det hundra gånger enklare att filma :)

Vi får även förfrågningar om filmer där vi förklarar övningar/rörelser ibland. Därför har jag snart tänkt göra ett par filmer där jag visar hur jag rider skolor och kanske också skänkelvikningar. Tror det kan vara uppskattat :) Vi försöker blanda lite roliga filmer med tränings-, vardags-, och tipsfilmer på vår kanal, och det känns som om det mesta uppskattas. Så nu vet ni vad ni har att vänta i filmväg här den kommande framtiden!

3

/ Emma