Egenföretagare

Igår fick jag hem mina papper från Skatteverket, och nu kan jag titulera mig egenföretagare då jag blev godkänd för FA-skatt :D Nu behöver jag bara bege mig till banken också så jag kan öppna ett bankgiro för verksamheten. Herregud, jag kan verkligen ingenting om bankgiron, konton osv, så det hoppas jag att de kan förklara för mig. Som tur är har jag i alla fall fått godkänt i grundläggande redovisning på högskolenivå, så förhoppningsvis ska jag kunna bokföra själv i alla fall :) Jag har även anmält mig och mamma till en starta företag-informationsträff om ett par veckor. Förhoppningsvis är den givande och kan hjälpa mig få svar på de frågor jag har kvar.

5

I vilket fall som helst så känns det skönt att ha fått skatten godkänd. Nu kan jag snart börja marknadsföra min verksamhet mer. Jag väntar dock lite tills jag fått mer klarhet med bankgiro osv.

/ Emma