Tages plus och minus

Min kära lilla pålle som vi har haft i hela sju år nu har såklart sina positiva och negativa sidor. Jag tänkte att jag skulle lista(en del av) dom!

Negativt: 
- Han är jobbig att mocka åt. När man går in i stallet och ser boxen så ser den antingen mockad ut, eller så ser man max en skithög. Men nej, sen när man väl börjar gräva så ligger all skit utspridd UNDER spånet så man får mocka i all evighet. Varje dag. Trots att han står inne 8h/dag.. Ser ingen skillnad från förr när dom stod inne ungefär 12-14h.

- Han är en humörshäst. Man märker direkt när han inte vill jobba och har en dålig dag. Då blir det mycket tjurerier ;) Mycket roligare när han är positiv och glad, och det är han faktiskt oftast!

- Kan vara svårlastad. Ibland så går han i princip rakt på, men ibland har han sina jobbiga dagar. Det jobbiga är att man inte kan planera exakta tider så vi får alltid räkna med en halvtimmes lastning minst.

- L A T. Behöver nog inte skriva mer, hehe. Fast det är visserligen också positivt, för då måste jag rida arslet av mig och kämpa jäkel, men det hade ju vart gött att kunna slappna av lite någon gång ;)

Positivt: 
+ Han är extremt snäll!! Alltid snäll att ha att göra med. Snäll att rida. Snäll att göra i ordning. Snäll att sko. Snäll att leda. Snäll att duscha. SNÄLL SNÄLL SNÄLL ♥

+ Han blir tokig vid hoppning. Det är i och för sig både kul och lite asläskigt för mig som är hopprädd. Men mest kul, för den tokiga sidan får man inte direkt se i dressyren hihi!

+ Han är så SÖT!! Ja, det är jättepositivt för jag blir så glad och alldeles varm i magen varje gång jag ser honom och jag vill helst pussa sönder hans söta lilla mule varje gång ♥

Kul att jag kom på fler negativa än positiva sidor, haha! Men Tage är en väldigt bra häst, för alla dessa sidor formar ju just honom. Jag älskar att jag kan slänga upp vem som helst på hans rygg och vara helt trygg med det, för jag vet att han inte gör något. Han är en sån mysig och personlig häst och han är så charmig! Bästa röda köttbullen :D

IMG_2572.JPG

Vad har era hästar för positiva- och negativa sidor? 

/ Anna