Idag fick jag in honom!

Idag var en bättre dag för mig och spillevinkeln Boppis. Med en muta i form av en orange, avlång godis (någon som kan gissa godisen? ;) ) kom han in så snällt så. Det blev longering för grabben idag och det gick så fint så. Han var vääldigt pigg i början, och det är ovanligt för han brukar alltid vara så oengagerad och loj vid longering. Tillslut lugnade han ner sig och jobbade på så fint så. Mission accomplished! Det har för övrigt hällregnat hela dagen idag, så jag är glad att jag lyckades tajma in en regnfri longering (även om jag fick huvudvärk av de iskalla vindarna, haha).

Måste även säga tack till er alla som kommenterade era tips i föregående inlägg! Ni är alltid så bra på att hjälpa till när vi behöver tips :) Jag ska kolla lite på olika ”tjocka på-foder” och bestämma mig lite senare för vad vi ska prova, men imorgon ska det i alla fall inhandlas magnesium. Jag har hört talas om magnesium förut men trott att det varit en bluff, men eftersom så många har berättat att det funkat på era hästar så kan det ju inte vara det. Nu behöver det ju inte funka på Boppens väldigt speciella hjärna, men åh vad skönt det hade varit om han kunnat coola ner sig en smula :)

2

Imorgon bitti kommer högskolesvaren upp här, så kika in då om ni har ställt någon fråga :D

/ Emma