Måndag

Idag tog jag och Anna oss en uteritt på grabbarna. Eftersom det har regnat så satans mycket går det knappt att trava eller galoppera på skogsvägarna, så det fick vi göra på grusvägarna. Imorgon tar vi nog bara en grusvägsrunda för att kunna jogga lite mer i trav och galopp :) Jag måste säga att Boppen var sjukt lugn och avspänd idag mot vad jag trodde att han skulle vara. Han hade inte ridits ut på en vecka och fått en extra vilodag förra veckan pga det hemska vädret. Ändå var han jättecool, men ändå lagom pigg. Ni anar inte hur härligt det var! Jag inbillar mig att det är magnesiumet som börjat inverka men vill inte ropa hej innan jag är över ån ;) Det hade varit väldigt skönt om det hjälper in any case!

Förutom detta har jag haft två hoppträningar idag och nu tänkte jag göra lite företagspill innan det blir chill framför TV:n :) Imorgon har jag skola på förmiddagen och tänkte dra till Skara hästsport direkt efteråt för att hämta ett par vita Kingsland-ridbyxor som de lagt undan till mig. Så jäkla gött att kunna ha dem på tävlingen på lördag!

5

/ Emma