Mina nya favoritridbyxor

Mina nya favoritridbyxor är helt klart Kingsland Kelly slim fit. Anna har använt dessa ett tag men jag har inte fått på mig dem förrän den senaste tiden, och nu bara jag älskar dem! De är så stretchiga, sköna och skaver inte i knävecken som jag tycker att många ridbyxor kan göra. Sedan gillar jag ”klistret” i knävecken också. Det känns som om man sitter stabilt och byxorna blir inte lika hala som vissa andra kan vara. Jag hade turen och lyckades knipa det sista paret vita i min storlek på Skara hästsport så de ska jag givetvis ha till helgen. Jag hade velat ha ett par röda också men tyvärr var de slut i min storlek och gick inte att beställa igen :/ Men men, nu har vi i klarblått, marinblått och vitt i alla fall :)

Så detta är dagens tips till er som vill ha sköna, snygga och funktionella ridbyxor :)

/ Emma