Men kan det sluta regna eller?

Jag hade som sagt tänkt klippa Boppen idag, men det fick jag ställa in på grund av vädret. Enligt gårdagens YR skulle det inte regna idag, men det har det såklart gjort ändå, och det går ju inte att klippa något blötdjur. Därför ställer jag in mig på att klippa honom imorgon istället. Enligt YR just nu ska det regna 0 mm imorgon, så jag hoppas verkligen att det håller i sig för Bopps behöver klippas nu! Han fick i alla fall en liten ”rehabdag” idag. Först longering för att bli av med eventuell träningsvärk från helgen, och han var superfin! Framåt men ändå lugn och avslappnad och jobbade på fint med ryggen. Efter longeringen blev det massage och kläm på bakbenen för att mjuka upp munnen. Skönt med lite måndagsmys för Boppis ♥

Jag måste för övrigt berömma vår paddock för hur grym den är! Det har regnat i princip hela oktober, och såhär perfekt är underlaget ändå. Bättre paddock går knappt att hitta! Pappa satte även upp ännu fler lampor i helgen så nu är det ett riktigt pangljus för alla som rider på kvällarna :)
20141027_131402

/ Emma