Red one or not

Jag funderar på om jag ska ha min röda kavaj på tävlingen på söndag. Egentligen är den en storlek för liten för mig just nu, men jag är så sugen på att ha den ändå. Jag rider ju bara en klass och den sitter inte direkt så tight att jag får andnöd ;) Den är som mest trång uppe i armarna/axlarna, men jag kan ändå föra fram armarna utan att det hindras så mycket.

Om jag ska ha den kommer jag matcha till något av följande schabrak. Det nougatfärgade ser väldans trökigt och omatchigt ut på bilden, men jag har haft det på tävling förut och det passar fint :) Egentligen är det snyggast med det beigea GG-schabraket eftersom färgen matchar detaljerna på kavajen perfekt, men det är kul att variera också!
¨6 5

Hade ni kört på den röda kavajen om ni var mig? Och vilket schabrak hade ni valt i så fall?

/ Emma