Knäpp Bopp

Idag var jag iväg på hoppträning med Boppis och den annars så lugna hästen var helt utbytt idag. Tydligen var det väldigt lajbans att hoppa hinder så efter dem drog han iväg i lite glädjeskutt. Det är jag verkligen inte van vid så jag blev extremt chockad i början, haha. Han hoppade i alla fall väldigt fint även om rytmen inte direkt var den bästa ;)

Vi slutade för övrigt träningen med att hoppa en oxer utan en stigbygel. Två språng innan hindret kände jag nämligen att den lossade (lädret gick av) och då var det lite försent att göra något. Vi klarade faktiskt hindret felfritt ändå, men det fick bli det sista vi hoppade för dagen. Nu måste jag bege mig och handla nya stigläder asap! Ni kommer få se buset och stigläderincidenten på film innan helgen, det lovar jag ;)

IMG_6761

/ Emma