Helt slut

Nu känner jag mig verkligen helt slut i kroppen efter att ha suttit och frusit x antal timmar på dagens loppis. Jag förstår inte hur det kunde kännas så kallt när det enligt termometern inte var det! I alla fall så kom det riktigt mycket folk i början av loppisen och vi fick sålt endel grejer, men efter ett par timmar dog det ut och i slutet var det inget folk där. Imorgon kommer vi nog bara köra till 14 för det känns onödigt att sitta där så länge om det bara kommer mest folk i början ändå. Så jag tycker alla västgötar ska bege sig till oss på Lönnbacken till morgon och handla för det finns massor med grejer kvar! :)

Efter loppisen var jag så trött och o-sugen på att rida. Tur då att Albert, 10 år, ville prova Boppen. Jag hade aldrig kastat upp en tioårig nybörjare på honom för ett par månader sedan, men han har lugnat ner sig så mycket det senaste och skötte sig superbra idag :) Albert tyckte det var lite läskigt att sitta på en så stor häst med stort steg. Well, det är lite skillnad på ett 182 cm högt halvblod och mindre ridskolehästar, hehe ;) Trots detta gick det finemang att trava efter en stund :) Duktiga!

alb

Nu har jag precis skrivit ett par inlägg som ska upp imorgon och resten av kvällen blir det chill. Tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon! Ha en fin kväll allihop :)

/ Emma