Beskedet från hovslagaren

Tidigare ikväll var vår hovslagare ute och kollade till Boppens hov. Han upptäckte ett stentramp (antagligen från en uteritt) och skar därför upp hoven lite på det stället så skiten har möjlighet att komma ut. Nu ska vi se till att rengöra hoven med jodopax varje kväll när de tas in. Ett omslag är inte någon idé att lägga eftersom de går ute så mycket, och då kommer det bara dras upp. Som tur är så har vi ju inte speciellt leriga hagar. Annars är det bara att avvakta några dagar och se hur det hela utvecklas. Skönt i alla fall att det verkar vara hoven som spökar (igen!). De skadorna är vi vana vid och de brukar oftast bara ta 2-3 veckor att läka, även om dessa småskador också är sjukt sega såklart!

Tagis när han hade hovböld för ganska exakt ett år sedan. Damn U people who lägger stora stenar på grusvägar!!!
Namnlös

Nu ska jag fortsätta skriva på min hemtenta i kalkylering/personalekonomisk kalkylering som precis har släppts. Ska försöka bli klar med den så snabbt som möjligt, och försöker jobba mycket på den innan helgen så jag kan ta ledigt med gott samvete :) Sedan blir det Big Brother-häng framför soffan. Måste bara bli klar med dagens to-do ;)

/ Emma