Hoppning med grabbarna

Idag har jag och Anna hoppat med Tage och Jonte. Båda två var superduktiga och vi fick fint flyt. Vi hoppade bara några hinder i följd och ett lite högre hinder med hjälphinder före. Jag ville testa detta på Jonte för att se om han förstod vad han skulle göra, och det gjorde han. Med hjälp av hjälphindret kunde jag höja upp hinder 2 litegrann. I slutet låg det på 75 vilket är det högsta han hoppat här, och det var absolut inga problem. Vi hade nog kunnat höja några hål till, men det gäller att ta det lugnt med så gröna hästar :) Han är himla positiv till hoppning och hoppar hur konstigt han än kommer. Det här med taxering är inte lätt på gröna ridtravare eftersom galoppen inte går att reglera på samma sätt som på en ridhäst, men vad gör det när han taxerar själv genom att slänga in ett travsteg här och där? :) Mer filmer på Jonte kommer imorgon!