Tjött

Idag red jag Boppis för första gången på en vecka. Pappa har ridit honom de två senaste dagarna pga min hemska hemtenta som nu äntligen är inskickad, och innan dess hade han ont i fossingen efter sitt stentramp. Han kändes i alla fall fin idag. Lite seg, men stabil och lydig och jobbade på fint. Jag red endel sitsträning utan stigbyglar och fy fan vad jobbigt det är. Boppen är ju så stor och lång + har skumpig trav så det är minst sagt svårt att sitta ner på honom. Speciellt nu när jag inte ridit ”dressyrdressyr” eller tränat för dressyrtränare på säkert 8 månader. Jag måste bli bättre på att rida ordentliga dressyrpass i paddocken, men nu när han har lugnat ner sig i skallen går det äntligen att rida ordentligt igen. Det var inte så lätt förut innan magnesiumets tid när han var livrädd för allt kring paddocken och megaspänd hela tiden. Då är det omöjligt att få till bra ridning, men nu går det fint igen för han lyssnar på mig :)

Både Boppis och jag var trötta efteråt ;)
13

Imorgon blir det en uteritt med Gabriella. Passar perfekt efter ett lite hårdare pass!

/ Emma