OneK

När jag sökte hjälmtips fick jag ett tips här bland kommentarerna om hjälmar från märket OneK. Tydligen ska de hjälmarna passa oss ”KlassiskaJW-huvuden” perfekt, vilket ingen annan hjälm jag provat gjort. Det låter ju nästan för bra för att vara sant! Dessutom tycker jag de är riktigt snygga också. Jag vill ha något mer sportigt att variera till min klassiska JW :) Därför håller jag tummarna för att någon butik säljer dessa på mässan i helgen så jag kan prova (och antagligen köpa, hehe)!

Bilder härifrån.
onek onek1

Mina två favoriter är dessa över. Tror bannemej jag gillar shinyhjälmen allra mest, trots att jag är en riktig Swarowski-nörd! För några år sedan hade jag antagligen tyckt att dessa hjälmar var svinfula, precis som jag tyckte att både Tretornstövlar och GPA-hjälmar var då. Det är konstigt hur ens egen smak kan ändras så grovt. Ibland behöver hjärnan bara vänja sig vid alla nya fräcka saker ;)

/ Emma