Solen? Vad gör du här?

Ridpasset jag red i lördags och gårdagens dressyrpass hade en sak gemensamt: Boppen var tittigare än vanligt. I lördags förstod jag verkligen inte varför han betedde sig såhär, eftersom han varit så himla lugn i paddocken det senaste. Igår fick jag dock en snilleblixt och kom på varför han antagligen blev tittigare/spändare båda passen: Det var nämligen sol ute!

Hela oktober och november har i princip varit regniga och molniga månader. Moln innebär som ni vet inga skuggor, och nu när det blev så himla soligt, och dessutom när solen är så låg, blev det många skuggor i paddocken. Extra läskigt tycker Boppen det är när hans egen skugga kommer fram i vändningar. Den låga solen gör att det blir liknande skuggor som när vi har tänt paddockbelysningen på kvällarna och Boppis blir tydligen lika förvånad varje gång ;) Well, skönt att ha kommit på varför han antagligen varit så spänd just dessa pass. Det är inte lätt när solen väl kommer fram igen när vi varit utan den så länge, haha!

2

/ Emma