Dressyr i solen

Idag tog jag mig ett dressyrpass på Boppen i det underbara vädret. Det var väldigt längesedan vi hade sol så det uppskattades riktigt mycket hos både oss människor och djur! Boppis skötte sig toppen idag och var riktigt fin. Jag red mycket övergångar och galoppfattningar idag och efter detta fick jag ett riktigt fint stöd i munnen. Med Bopps är det lätt att han antingen blir för tung i handen, alternativt släpper stödet. Idag blev det perfekt! Det känns riktigt gött att dressyren börjar släppa igen. Vi har haft det tufft under hösten men nu börjar han bli riktigt fin :) Nu håller jag bara tummarna för att vädret håller sig milt så vi kan fortsätta dressyrträna i paddocken!

Dagens fulsöta Bopp ♥
14

En lite bättre bild ;)
15

Jag knäppte lite bilder på grabbarna i hagen också. De bilderna kommer upp imorgon!

/ Emma