Önske-inköp för SIHS

Jag har inte så många önske-inköp inför helgen faktiskt. Dock vill jag få tummen ur arslet och köpa mig ett par Soft up PRO-stigbyglar med tillhörande stigläder! Har velat ha det ett bra tag, och dom verkar ha bra stöd vilket jag känner att jag saknar lite i mina nuvarande stigbyglar. Jag vill ha klassiska svarta så att jag kan ha dom i dressyren också! Kanske inte världens mest dressyriga stigbyglar, nej, men det skiter jag i ;)

SU

Sen får det bli spontanköp! Kanske ett par ridbyxor till Samuel och så ska jag köpa julklapp till Emma med. Vi behöver köpa värmesulor till skorna med, så vi slipper frysa om tårna i vinter. Hoppas det finns! Kanske vet till och med ni vart man kan hitta sådana? Ska dock försöka att inte shoppa alltför mycket, även fast det kan bli svårt på en mässa.. Hihi. Ska såklart spana in Malins monter, hon har alltid så snygga saker!

Ska ni till Stockholm? Har ni något speciellt ni ska/vill shoppa? 

/ Anna