Fråga

Det ena behöver ju inte utesluta det andra, men många är antingen katt- eller hundmänniskor. Är ni mer katt? Eller gillar ni inte hundar? :)

Tänkte att jag lika gärna kunde svara på den här frågan i ett inlägg, kanske är fler som undrar!

Jag och Emma har aldrig vuxit upp med varken hund eller katt, utan vi har haft fiskar, kanin och marsvin. Jag har ärligt talat varit lite hundrädd fram tills för ett par år sedan! Kanske för att hundar oftast är väldigt ”på” och hälsiga, men främst för att en aldrig har en aning om hur hundarna är uppfostrade(eller inte). Dock har jag alltid älskat katter! Till skillnad från mig så har Emma varit lite katträdd, då katter kan vara rätt opålitliga.

Numera så älskar vi katter men tycker även om hundar. Jag är oftast inte rädd, förutom när hundarna blir hoppiga möjligtvis. Dock skulle vi nog inte vilja ha någon egen hund, främst på grund av all motion och aktivering som krävs. Så med andra ord är vi mest kattmänniskor, men vi gillar hundar också! :)

Är ni katt- eller hundmänniskor? 

8
Lilla fluffi-Siri ♥

/ Anna