Samuel tycker till del 9

Äntligen dags för ännu en del av ”Samuel tycker till!” :D Har ni missat dom andra delarna? Då finns alla delar här: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 & 8.

Hjälmar:
hjälmar
(UvexPikeurKEP)
Uvex: Oj! Ser ut som ett kryp, typ en skalbagge. En korsning mellan en skalbagge och en fluga. Kolfiberlook med brunt, och glitter.. Antar att det är du(Anna) som har valt? Snyggast.
Pikeur: Den var ju rejält jävla ful, ser ut som en dammsugare! Väldigt plastig. Star Wars-gubbar hade kunnat ha den!
KEP: Den var ju ännu knäppare! Fast ändå lite elegant. Det i fram ser ut som där luften kommer ut inne i bilen.

Kavajer: 
kavajer
(JH CollectionHV PoloIris Bayer)
JH Collection: Tantig. Det är grandma material, inget girlfriend material. Alltså.. Jävligt trökig!
HV Polo: Mm.. Långa, smala armar. Ser ut som att en apa ska ha på sig den. Varför är det bett på fickorna? Det på axlarna ser ut som på min folkraceoverall, handtag för att dra ut föraren ur bilen. Snyggast.
Iris Bayer: *Fnissar * det var en riktig sköning! Han är inte riktigt nöjd med sina höfter så han måste ha händerna där. Kavajen var inte ful men inte snygg heller. Jaa, den var svart och lite vit. Märket ser ut som en uggla med solglasögon.

Stövlar:
stövlar
(De Niro – HorseheadKönigs)
De Niro: Mhm! Alltså ah, vad är det här för något? Det ser än en gång ut som ett ben och en sko. Den ser sjukt obekväm ut! Leopardfläckarna ser ut som stenar som är ditlimmade. Det är inget genomtänkt mönster. Skitful tycker jag!
Horsehead: Den var lite bättre! Lite western. Jag undrar hur svårt det kan vara att göra en stövel som inte ser tvådelad ut? Inte för att jag kan sy men. Jaa.. Härlig brun färg! Snyggast.
Königs: Är det ens en ridstövel? Den var ju fruktansvärt rak! Väldigt platt, man måste ha typ ankfötter. Och vad gör det spännet där? Dom sitter väl ändå?

Schabrak:
schabrak
(DyonJH CollectionHV Polo)
Dyon: Egoboost att ha tre stycken märken på samma schabrak, det räcker med två. Man ser ändå inte vad det står! Fin färg. Fint! Snyggast.
JH Collection: *Skrattar* det var ju inte dåligt fult! Det ser ut som en del av en häst, att dom typ har gjutit från en häst(själva formen på ”ryggen” på schabraket). Den där guldskiten är ju asful och det är två olika nyanser på guldet.
HV Polo: Handdukar? Eller grytlappar? Det känns inte så hästigt. Märket är jättekonstigt.

/ Anna