Studshoppning

Idag red jag ett studshoppningspass på Boppis och det gick så fint så. Dessvärre stod vår hjullastare i ena hörnet av paddocken och det var såklart väldigt läskigt enligt Mr. Bopps. Annars var han riktigt fin. Jag ställde upp 5 studs med cirka 3.30 meter emellan varje block. Riktigt bra styrke- och smidighetsträning, och kul är det med :) Moa hoppade studs med Tagis också, och han hade skött sig fint. Duktiga grabbar vi har! I helgen ska det bli upp till 6 minusgrader här på schlätta (kallast hittills för säsongen) så antagligen blir det lugna pass i helgen för båda två.

Imorgon drar vi till Stockholm så nu ska vi snart sätta igång och packa inför vår 1,5 dag långa vistelse ;) Det är så fruktansvärt trökigt att packa tycker jag, men det är ju tyvärr något som måste göras. Btw, David Guetta har släppt nytt album och jag håller på att lyssna igenom det nu på Spotify. Det tycker jag att ni ska göra också om ni gillar House-musik. Mina favoritlåtar hittills är Bang my Head (feat. Sia) och Hey Mama (feat. Nicki Minaj & Afrojack). Jag älskar Sia så det är inte konstigt att jag tycker den låten är grym visserligen :)

3

Ha en fin helg allihop oavsett vad ni ska hitta på :)

/ Emma