Film från gårdagens träning

Här kommer filmen från gårdagens privatträning med Bopps :) Det blev många språng och dessutom en jobbig övning, men en väldigt nyttig sådan. Rekommenderar denna övning till er som behöver träna upp styrka och smidighet på era hästar! Det är dock viktigt att hästen är lydig och jämn i takten innan man ger sig på övningen då den är såpass krävande. Vi hade 11,5 meter emellan varje räcke, vilket egentligen är ett avstånd närmare 2 språng (på tävling brukar två språng vara runt 10,5m och tre språng runt 14m) så det gäller att få tillbaks hästen direkt! Vi hade i alla fall riktigt kul och Boppis var fin :) Ni måste spana in min ”fina” väg till räcket i mitten första gången jag kommer på det från diagonalen, haha. Inte så bra planering där, så det är tur att Bopps kan kravla sig över hinder lite kringelikrokigt också ;)

/ Emma