Dags för en förändring.. eller?

Jag vet inte riktigt om man kan kalla det för förändring eftersom vi börjar där vi startade. Vad snackar jag om nu, undrar ni? Jo, jag och Emma har bestämt oss för att flytta tillbaka till vår gamla hederliga blogg på blogg.se, catago.blogg.se eller elfstrands.se som bloggen såklart fortfarande kommer heta!

Varför det då? För att Lamia har valt att lägga bloggportalen som vi bloggar för, Webrider, på is. Sen har jag i ärlighetens namn trivts bättre på blogg.se, jag gillar inte riktigt själva WordPress-verktyget. Men vi har haft en superrolig tid ihop med alla Webrider’s, så det tackar vi såklart för! :) Vi har fått erbjudande att börja blogga hos en annan portal, men det har inte känts helt rätt, så därför flyttar vi tillbaks på blogg.se och står på egna ben igen. Det ska bli skönt att kunna koda våra designer precis som vi vill också :)

Ni hänger väl med oss?! Vi kommer såklart hålla er uppdaterade om när flytten blir av, och vi ber er ha överseende med att bloglovin och vår domän eventuellt kan strula under tiden. Via våra andra sociala medier kommer ni ändå ha koll på allt :)

a1

/ Anna