Lördagstur

Idag fick det bli en uteritt för grabbarna. Vi försökte oss på en ny väg men kom nog bara halvvägs för Anna ska iväg så vi hade inte riktigt tiden att utforska den närmre. Det får bli en annan gång helt enkelt :) Det blev mycket jogging i trav och galopp idag. Nu när det varit plusgrader några dagar är grusvägarna så mjuka och fina och det uppskattas verkligen! Dock blir jag så irriterad på klumpedunsen Boppen som alltid ska klanta sig. Idag när vi red i skogen snubblade han till så jäkla grovt att han nästan gick ner på knäna. När vi red iväg sedan var han helt plötsligt blockhalt två steg, men efter en liten stillastående paus blev han helt ren igen i alla gångarter. Ingen svullnad eller värme på benen när vi kom hem heller, men jag får väl hålla lite utkik efter potentiella skador ändå. Ja, jag har nog skrivit många gånger att Boppen är den största klumpen ever ;) Det är väldigt frustrerande att vara hästägare åt en sådan häst!

Passande bild till inlägget? haha.
fail

Imorgon ska det tydligen bli riktigt ruskigt väder här, så antagligen kommer hästarna få vila och vi kör en riktig nyttodag i stallet istället. Putsa grejerna, frisera djuren och shoppa lite julsaker till gården kanske :)

/ Emma