Blööh

Alltså vilken dag detta varit. Vi var ju iväg på CR i Herrljunga där jag skulle hoppa 1m två gånger. Jag hade dock glömt att deras ridhus är så litet och att det alltid är maxat på klubbtävlingar häromkring, så det gick inte så bra idag på banan.

Framhoppningen var ute i paddocken och där var han såååå fin. Alltså åh! Det var längesedan han hoppade så luftiga och fina språng, och han var inte i en bom. Vi fick en bra galopp utan att han blev lång. Riktigt go känsla alltså! Sen kom vi in på banan och där var det omöjligt att rida upp en bra galopp eftersom ridhuset är så litet och alla hinder utom 1 kom direkt ur sväng. Sådana här dagar är det inte en fördel att ha en 1,82 hög häst med långsamt rörelsemönster. Vi fick inga bra lägen ur sväng eftersom det var omöjligt att få till en bra galopp, så på tredje hindret (maxad oxer väldigt tight ur sväng) stannade han så jag flög av, med min nya hjälm som jag använde för första gången. Ja, mitt liv är väldigt ironiskt! Jag slog mig dock inte direkt så jag hoppade upp igen och red ett par rundor där hindren var sänkta litegrann. Då gick det bättre men vi fick fortfarande inget bra flyt eftersom det inte gick att få till galoppen. Nåja, vi försökte i alla fall och han var skitfin ute där vi hade tillräckligt med plats så jag får väl vara nöjd med det :)

En sak har jag i alla fall lärt mig idag: Boppen svänger alltid åt vänster när han stannar på hinder, så kanske kan jag vara med på det nästa gång det sker ;) Fast grejen är att Boppen stannar så sällan och eftersom jag litar på att han alltid ska hoppa så flyger jag nästan alltid av när han väl stannar, haha. Eftersom jag sitter så jävla högt upp blir jag alltid mer eller mindre mörbultad. Jag tänkte lägga upp filmen från avramlingen här för det såg så roligt ut, haha! U can call me en säck potatis som flyger i luften ;) Men det får bli imorgon för ikväll ska jag iväg igen. Ha en fin lördag gött fölk ;)

3

/ Emma