Första tävlingen nästa år?

Tävlingsterminen 2015 börjar ganska tidigt nästa år. Första tävlingen som jag planerar att rida om vi båda håller oss friska och känner att vi är i form i övrigt blir i Falbygden den 24 januari. De har både 1m och 105 cm så antingen rider vi båda eller så mjukstartar jag genom att bara rida 1m-klassen :) Det beror på hur bra form jag tycker vi är i!

Faktum är att det finns riktigt många lokala tävlingar i västergötland i början på nästa år, vilket såklart är kul. Falbygden som är en av mina favorittävlingsplatser har hela 3 lokala tävlingar inom knappt tre månader. Tänkte försöka bege mig ut på alla Falbygdens tävlingar, men även till Alingsås tävling. Det är väldigt skönt att ha så bra tävlingsarrangörer så nära oss :)

3

Hur har ni det med tävlingar hos er i början av nästa år? Stort eller litet utbud?

/ Emma