Smält is

Igår var paddocken rena rama skridskobanan och jag trodde knappt att den skulle vara ridbar idag. Som tur var har det varit riktigt milt idag (6-7 plusgrader) så den hade smält så fint så. På grund av allt jäkla regn var den väldigt klafsig, men den gick såklart lika bra att rida i ändå. Det enda jobbiga är att skritta fram och av Boppen för hand eftersom han skvätter massa lera på mig, haha ;)

Jag & Bopps red ett ordentligt dressyrpass idag. Eftersom han vilade både i måndags och igår trodde jag att han skulle ha överskottsenergi idag, men det hade han inte. Riktigt gött för då kanske jag vågar ge honom (och mig) lite extra julledigt utan att han kommer balla ur :) Han var riktigt fin idag, precis som han varit alla dressyrpass den senaste tiden. Alla har för övrigt börjat på samma sätt: Han är lite loj och ouppmärksam, men efter uppvärmningen (massor av övergångar och halter bland annat) blir han hur fin som helst. Idag red ungefär samma övningar som förra dressyrpasset, men lade till lite förvänd galopp i slutet, vilket gick finemang. Han är så fin i den förvända galoppen även om det är lättare med vänster galopp i höger varv än tvärtom :)

1

Tänkte också bara påminna om att våra följare (som så många andras) på instagram har rensats på skräppostkonton. Jag vet inte vad som menas med skräppostkonto, men ifall du haft ett konto som blivit borttaget är det bara att börja följa oss igen på @emmaelfstrand & @annaelfstrand :) Kan tipsa er andra om att följa oss på instagram också för där lägger vi upp lite mer vardagsbilder och annat kul!

/ Emma