Hästtransport

Smart lösning!! Tänkte fråga något helt annat, nämligen vad ni har för hästtransport? jag funderar nämligen på att köpa en och undrar om ni har erfarenheter av vad som är bra att tänka på, vilka modeller som är bäst/mest prisvärda? Kram

Vi har en transport från Värmlandsvagnen som vi är väldigt nöjda med. Jag vet inte vad modellen heter, men den är både snygg och riktigt bra. Vi hade tidigare en annan transport från VV som var väldigt gammal och därför sliten på utsidan, men den var hel på insidan och krånglade aldrig. Jag kan säga att vi aldrig har haft några problem med våra transporter från VV trots att vi haft de olika modellerna i många år. Helt klart prisvärda transporter som man kan lita på! Jag vet faktiskt inte någon som har varit missnöjd med sin VV, så det är definitivt ett tips från oss :) De är ”rejäla” liksom, och håller även för bamsingar som Boppen ;) Visst finns det billigare transportmärken men vad jag har förstått verkar de inte vara lika hållbara som andra alternativ.

Vår nuvarande transport.
IMG_20121021_110659

Vad har ni andra för transporter? Något speciellt märke ni kan rekommendera eller ”varna” för? :)

/ Emma