21 december

Är det bara jag som tycker det känns helt knäppt att det bara är 3 dagar kvar till julafton? December har gått så fort, och det är jag bara glad över eftersom jag är vinterhataren nr 1. Är också glad över att det varit så milt väder, men det verkar det bli ändring på efter jul :( Well well, jag har njutit och nu är det nästan en mindre vintermånad kvar för säsongen, gött! Vi har dessutom lagat köttbullar till julafton idag och det känns riktigt gött att det är avklarat. Goda blev de också :) Inte så förvånande visserligen när det är mästerkocken (dvs jag själv) som gjort dem ;)

Idag har Anna ridit ut på Tage medan Bopps har vilat. Han kommer få lite mer vila över jul/nyår har jag bestämt eftersom han verkar vara tillräckligt lugn för det. Han har trots allt ridits 6 dagar i veckan i princip varje vecka under hösten så det förtjänar han innan tävlingssäsongen drar igång igen :) Imorgon är det dock gymnastikhoppning på schemat så det lär bli ett riktigt ordentligt pass och det ser jag fram emot! Förhoppningsvis kommer jag då ha lite bilder att bjuda på också!

3

/ Emma