Våra bästa julklappar

Igår fick vi många fina julklappar och vi blev jätteglada över allihop. Vi fick dock två stycken av mamma & pappa som vi blev extra glada för eftersom de stod överst på vår önskelista och som vi velat ha ett tag :)

Jag (Emma) fick en Samsung galaxy alpha. Jag har haft en s3:a sen tidigare och det är inget fel på den, men jag ville byta upp mig och få bättre kamera bland annat. Hittills är jag väldigt nöjd och jag gillar verkligen Samsung, men tänkte komma med en lite bättre utvärdering om ett tag då jag fått önskemål om det :)
samsung

Annas favoritjulklapp blev en väska från Michael Kors. Hon har använt samma väska i flera år och ville därför ha en ny. MK-väskan är verkligen sjukt snygg och har förhoppningsvis också riktigt bra kvalitet med tanke på märket!
mk

Vi fick faktiskt inte en enda hästig julklapp, förutom de vi köpte åt varandra under SIHS då. Vi har redan det mesta vi behöver/vill ha hästmässigt och då är det kul att få andra saker :)

Fick ni någon klapp ni blev extra glad över? Eller någon som var extra rolig att ge bort kanske?

/ Emma