Hoppning

Idag har Anna och Samuel hoppat hästarna. Samuel red Tage och Anna Boppen för första gången på väldigt länge. Hon tyckte att han var superfin i dressyren och det är kul att höra :) Han är ju tyngre att rida än Tage av förståeliga skäl, så Anna tyckte det kändes ovant och det är inte så konstigt. Det hade gått bra i alla fall och kanske kommer det upp film på dem också om Anna tillåter detta ;)

Samuel hade lyckats ramla av även detta hoppass på Tage. Han hade tydligen varit svinpigg så det hade blivit en liknande avramling som förra gången. Förutom avramlingen hade det gått galant :) Man får onekligen bra balans av att rida Taggbollen och det gäller att göra allt rätt, annars får man tugga grus ;) Det är tur att Samuel är tuff och har förbannat bra balans med tanke på hur kort han har ridit!

Extremt dålig bild pga det jäkla mörkret, men här är Samuel och Tage från idag:
8

/ Emma