Skrittur i kylan

Vid lunch så red jag, Gabriella och pappa på en skrittur i skogen i snön och kylan. Eftersom hästarna fick styltor och det var så halt så fick det bli bara skritt, men vi kom i alla fall ut på en liten tur(jag var livrädd hela tiden typ, haha. Hatar när det är halkigt).

Jag passade på att prova mina värmesulor eftersom jag kom ihåg att ta med skorna jag ska ha dom i(hehe). Och vet ni vad? Jag blev kallare om fötterna när jag red med värmesulorna på högsta effekt i ungefär samma temperatur som när jag red ut i mina vanliga Ariat-skor och ett par strumpor på mig på juldagen… Riktigt trökigt när vi ändå lagt cirkus 1400:- på dom.. Det beror säkerligen på att det blir för trångt i skon men sulorna är ju typ 2 cm höga så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Är inte görsugen på att skaffa nya skor liksom.

10864677_1401693153457449_307985605_n
Såhär mysigt var det i skogen! 100 meter efter detta så fick alla tre ekipagen massa snö på sig för att en gran-gren hängde ner mitt i vägen. Boppsen och pappsen blev snöigast ;)

/ Anna