Ohmajgad + outfit

Detta inlägget skrivs kvällen innan när en övertrött Anna väntar på att timmarna ska rulla på så hon kan hämta sina alkoholiserade vänner i Skövde!

Nu till rubriken; jag kan inte hjälpa det men jag blir nervös bara jag tänker på framhoppningen. Dagen INNAN(när detta skrivs). Ja ni hör ju, helt galet. Framhoppningsskräcken är nästan lika illa som min spindelskräck. Nä okej, inte alls så illa men Emma får fasen peppa mig och jag hoppas att de som hoppar fram samtidigt som mig har bra koll och är snälla, hihi ;)

Jag och Bopps tänkte vara lite schnygga så om vi är sämst kommer vi i alla fall inte vara fula! Det här kommer sadeln att ligga på och Boppens panna bli prytt av:

+#

Förutom detta ovan så ska jag faktiskt ha Emmas svarta hjälm för helhetens skull, svart Ralph Laurenväst, bruna JW-byxor, svarta MH-stövlar och någon svart tröja. Blir nog bra det!

/ Anna