Knepig dag

Jag vet knappt vad jag ska säga om dagen. Väldigt, väldigt, väldigt spänd häst och jag red inte alls bra. Känslan har varit kass idag men sen jag kollat på filmerna så insåg jag att det inte var riktigt så illa som jag trodde.

I 80 cm så var vi felfria på hinder men han var så sjukt spänd att han inte lyssnade framåt och vi hade ingen bra galopp från början. Dock så var det inte så farligt för vi kom hyfsat bra på hinder och sådär, men vi fick 6 språng på ett avstånd på 21 meter, det är inte okej när man har en häst på 1,80 m + haha.

Sen var det 90 cm och där fick vi en rivning och ett stop. Här hade jag bättre galopp banan igenom och det blev ett helt okej flyt banan igenom. Stoppet berodde på att han blev lite mittemellan och jag tänkte korta ihop honom men han lyssnade inte så då stannade han. När vi styrde på igen gick det fint!

Ska bli skönt att komma igång och hoppträna, det behövs BIG time. Men jag får försöka att inte vara alltför självkritisk för jag har bara hoppat Boppen två gånger ordentligt i år, och så litegrann igår då. Inte så konstigt att inte allt sitter!

Jag är så galet trött nu så jag orkar verkligen inte lägga in bilder och greja med dom nu så ni får det helt enkelt imorgon. Det blev finfina bilder i snön när jag red fram!

12_171134580

/ Anna