20-årsfest

Idag blir det full rulle! Det är lika bra att köra igång när man kommit hem, eller hur?

Jag hade ju släktkalas under den ”riktiga” helgen när jag fyllde år, så mamma kom med förslaget att ha min 20-årsfest under påsk och det tyckte jag var en bra idé! Så därför behöver vi plocka i ordning och fixa allt inför kvällen. Som tur är så slipper vi laga mat, det fixar Stures festmat med deras svingoda exotiska planka, mmm(ni som bor i närheten av Järpås borde verkligen prova deras mat under något ”event”, jättegott)! Det blir alltså middag här hemma och sen drar vi ut på krogen.

Förutom att fixa inför kvällen så ska vi såklart åka till våra fina grabbar som vi saknat så himla mycket ♥

Vill ni se lite bilder och sådant från Lanzarote eller ska vi skippa det? Isåfall kommer det upp under veckan!

IMG_7298
Får hoppas att Boppen inte är svanslös som på den här bilden ;)

/ Anna