Bilder från Lanzarote

Här bjuder vi på ett gäng bilder från semestern! Underbart att komma iväg till värmen när den svenska vintern verkar vägra släppa. Hoppas att ni också kan drömma er bort lite nu :)

Fåglarna var väldigt närgångna på hotellet, haha.
1

Chill i poolen.
2 3
9

Jag solar i princip aldrig mitt ansikte då jag är väldigt rädd om min hud där eftersom den är så känslig för solen och åldras snabbast. Såhär brukar det se ut när jag solar framsidan:
14

Vi bodde på ett All Inclusive hotell och när pappa fyllde år hade de gjort vårt lunchbord såhär fint.
4

Näst sista dagen så åkte vi iväg på en båttur där vi dessutom fick åka bananbåt för en billig peng. Det var första gången jag & Anna gjorde det, men definitivt inte sista. En skräckblandad förtjusning kan man sammanfatta den turen med ;)
5 6 7 8

Jag & Kålle hade turnering i airhockey. I början gick det bra för mig och vi spelade lika, men i slutet så failade jag alltför mycket och Kålle vann. Som ni ser så används min koncentrationsmin även här.
15 16

Och några bilder på oss sistahs.
11
12 13

Havet.
10

/ Emma