Det är skillnad på att vara negativ och visa verkligheten

Bloggvärlden i sig är faktiskt ganska knäpp måste jag erkänna. Har man en dålig period med ja, vad som helst, kanske i vårat fall när hästar är skadade och så vidare – då blir man kallad för en negativ person. Sen har man kanske en bättre period där det i princip bara går bra, är man för positiv då?

Jag tror att vare sig man har en bra eller dålig period så är det väldigt viktigt att visa verkligheten, men samtidigt att visa båda delar. Visa vad som gått dåligt/är dåligt men samtidigt visa upp vad man uppskattar som allra mest. Ärlighet varar trots allt längst, men för den sakens skull behöver man inte bli ”för personlig”.

Som till exempel Foki, hennes blogg är till 99% söt, rolig, gullig och positiv. Jag läser den ibland främst för de fina bilderna, men för mig känns det också rätt oärligt att ha det så himla positivt(inget illa om Fokis blogg nu, men ni förstår säkert vad jag menar). Alla människor har bra och dåliga dagar, hade man bara haft det bra så skulle man inte uppskatta det lika mycket.

000000 IMG_20121021_145012

/ Anna