Överenergi

Våra hästar har ju fått en kortare vintervila nu över jul och deras vaccinationer. Idag tänkte jag dock rida Boppen, men det blev ändrade planer. Janne förvarnade nämligen mig och sa att det rasade snö/is från ridhustaket. Det är nämligen 5 plusgrader nu på Varaschlätta = tö som fasen. Sagt och gjort, jag longerade istället och det var verkligen tur att jag gjorde det. Boppen var nämligen helt sjukt nervig, hoppade till hela tiden och fick sina ”små” spel när snön rasade. Nåja, motion fick han i alla fall och när han höll sig på backen var han fin!

Btw så var det inte så lätt att få in hästarna idag. De har inga broddar i bak då de inte har broddhål där på skorna, men de ska snart skos igen som tur är. Som jag nämnde tidigare så töar det nu => det är svinhalt på gårdsplanen. Där gick jag med en stissig häst i var hand och hoppades på att de och jag inte skulle halka. Som tur är så är våra grabbar ändå hyfsat smarta och förstod att de fick gå låångsamt för att inte slå sig. In kom vi tillslut!

226850_1727200861073_1269965069_31418464_3529738_n

Nu ikväll så ska jag och Janne chilla och käka chips framför Sagan om ringen som går på TV. Det har blivit en riktig myshelg för vår del. Vi laddar upp inför nyår helt enkelt ;)

/ Emma