Så kul!

En sak som jag är väldigt glad över är att vår hopptränare Therese Häggsjö har kvalat in till Falsterbo med sin 5-åring! Hon berättade även för mig att den hästen för 1,5 år sedan inte ens kunde gå över en bom, men nu har den alltså avancerat blixtsnabbt. Helt sjukt att kunna ta en häst från bom på marken till flera felfria Falsterbo kval i 120 på drygt 1 år. Therese är verkligen en stor förebild för mig. Hon rider så förbannat bra, är snäll mot hästarna, en grym tränare och otroligt målmedveten. Hon tog sig tillbaks i sadeln igen efter en allvarlig ridolycka för några år sedan och tävlar nu svår hoppning från att tidigare ha ridit internationell fälttävlan. Sjukt grym brud helt enkelt! Både jag, Anna och många andra härifrån håller tummarna stenhårt för henne!

1

Känner ni någon som ska rida i Falsterbo?

/ Emma